Óvodánk bemutatása

 

Csoportok bemutatása

 

Aktuális információk

 

Kapcsolat

 

Dokumentumok

 

Életképek

 

 

Csoportjaink a  2021/22-es tanévben

 

Maci csoport:


A mi barlangunkba reggelente sok apró mancsos, és bozontos, piszén pisze kölyökmackó döcög be. Barlangunk korszerűen berendezett, a bocsok életkorának megfelelő, változatos játékokkal felszerelt. Apró medve létükre mozgékonyak, ezért nagy hangsúly fektetünk a mozgásfejlesztésre. Óvodánk udvarának adottságát kihasználva, a gyermekek egészsége érdekében sokat tartózkodunk a friss levegőn. Az iskolába készülő bocsokat egyéni fejlesztésekkel készítjük fel a medve élet nagy lépésére.

Óvónénik: Németh Krisztina, Fajkusz Lili
Dajka néni: Obertol Károlyné (Ildikó néni)

 

 

Nyuszi csoport:

Csoportunkba reggelente sok kis nyuszi ugrándozik be jókedvvel. Fontosnak tartjuk, az egészséges életmódra való nevelést, ezért minden nap zöldségeket, vagy gyümölcsöket ropogtatnak. Tapsi fülükkel minden nap figyelmesen hallgatják az óvónőktől a mesét, verset, mondókát, amelyet örömmel ismételgetnek. A csoportunkba járó nyuszikák nagyon szeretnek ugrándozni, futkározni, melyre az óvodánk tornaterme, valamint az udvar kiváló teret biztosít. Ezért töltünk az időjárásnak megfelelően minél több időt az udvaron. Ügyes kezeink alól szép kézműves alkotások kerülnek elő, melyekből évszakonként kiállítást rendezünk nagy büszkén.

Óvónénik: Horváth-Kutasi Szilvia, Pfeifer Zsófia
Dajka néni: Forró Imréné (Kati néni)

 

 

 

Pillangó csoport:Az őszi szelek szárnyán szálltunk be az ovi kapuin, hogy megkezdjük pillekönnyű, játékkal, kacagással és szárnyalással teli éveinket kiscsoportos óvodásként. Sok minden vár még ránk, de óvónénieink szerető ölelése, ringatása és biztató pillantása mindig új szárnyakat ad.
Óvónénik: Horváthné Lövei Hajnal, dr. Horváth Istvánné
Dajkanéni: Zeng-Balogh Szilvia

Bárány csoport:Bárány csoport a nevünk, ám sohasem bégetünk. Kedves, szelíd csapat vagyunk, szeretet a mi jelszavunk. Ügyeskedünk évek óta, ősszel vár majd az iskola.
Óvónénik: Békési Zsuzsa, Bihari Evelin
Dajkanéni: Stankovits Sándorné, Viki néni

 

 

Pedagógiai asszisztensek: Csiszár-Barta Bernadett, Mihályi Eszter

 

 

 

Óvodánk bemutatása Csoport bemutatása Aktuális információk Kapcsolat Dokumentumok Életképek